KUMPPANIT2019-06-14T18:53:54+00:00

TEAM CITY CHALLENGE

TARJOAA MYÖS TOIMIVIA NÄKYVYYSMAHDOLLISUUKSIA YRITYKSILLE

YRITYKSELLENNE OMA RASTI?

Team City Challenge tarjoaa yrityksille mahdollisuuden näkyä positiivisessa ja energisessä ympäristössä osana nuorekasta porukkaa. Vuosittain tapahtuman yhteistyökumppaneina on lukuisia yrityksiä niin järjestäjän puolella, kuin kisaamassa.

Lisätietoja yhteistyökumppanuuksista saa sähköpostitse osoitteella kumppanit [at] teamcitychallenge.com

TCC:n rastin avulla saimme loistavaa ja positiivista näkyvyyttä keskeiseltä paikalta Tampereella. Rastin ympärillä oleva toiminta toi yrityksemme esiin tavalla johon tavallinen mainos ei ikinä yllä, Nokian Raskaiden Renkaiden markkinointipäällikkö Jarkko Puikkonen iloitsee.

Jarkko Puikkonen, Nokian Raskaat Renkaat

Sijoittamalla pienen summan rastiin saimme niin paljon enemmän, saamalla uusia harrastajia sekä alkeis- että jatkokursseillemme. TCC on loistava tapa päästä aktiivisten kaupunkilaisten lähelle viettämään hauskaa päivää ja samalla mainostamaan yritystään, erittäin tyytyväinen Kimmo Kivinen myhäilee.

Kimmo Kivinen, Chitalada

HENKILÖSTÖN VIRKISTYSPÄIVÄ

Team City Challenge on parhaimmillaan ikimuistoinen toimintapäivä henkilökunnalle tai ikimuistoinen asiakastapahtuma, joka koostuu yhdessä tekemisestä, onnistumisen tunteista ja lopuksi illan päättävistä jatkobileistä sekä yhteisestä hauskanpidosta. Räätälöimme myös mielelläme yrityksellenne sopivan paketin saunoineen ja ruokineen kilpailupäivän päätteeksi.

Team City Challenge koostuu vuosittain noin 30 erilaisesta rastista, jotka tarjoavat huikeita ja hauskoja haasteita. Aiempina vuosina rastit ovat pitäneet sisällään muun muassa surffausta, vesiliukuja, golfia, jättiritsalla ammuntaa, melontaa, kalliokiipeilyä, paintballia, päättelyä vaativia tehtäviä sekä monia muita. Osallistujat saavat pisteitä sekä suorituksen että siihen käytetyn ajan perusteella.

Lisätietoja yhteistyökumppanuuksista saa sähköpostitse osoitteella kumppanit [at] teamcitychallenge.com

Olemme osallistuneet Team City Challengeen jo useampana vuotena putkeen. Se on meillä erittäin pidetty tapahtuma, joka toimii erinomaisesti tiimiemme yhteishengen rakentamisessa. TCC:n kaltaiset tapahtumat ovat osaltaan auttaneet luomaan meille positiivisen hengen, joka on siivittänyt meidät loistavien tulosten lisäksi myös arvostetun Great Place to Work kilpailun Euroopan parhaaksi työpaikaksi – Vincitin perustaja Mikko Kuitunen kertoo.

Mikko Kuitunen, Vincit

Meillä raskaat työt vaativat vastapainoksi riittävän haastavat virkistypäivät. Nykyajan työelämässä ei pärjää ellei ole valmis haastamaan itseään ja perinteitä jatkuvasti. TCC on tapahtumana matalasta osallistumiskynnyksestään huolimatta sellainen että jokaiselle osallistujalle saadaan varmasti ikimuistoisia elämyksiä, joita meillä ainakin muistellaan vielä pitkälle syksyyn joka vuosi. VaBe:n toimitusjohtaja Markus Lehtinen.

Markus Lehtinen, VaBe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ILMOITTAUDU